Werkwijze

In het eerste gesprek bespreken we uw individuele wensen. U wil een ruimte creëren die bij u past, daarom vormen uw wensen de basis van ons advies. JP Interieur stelt tijdens dit gesprek vragen die essentieel zijn om een interieuradvies op maat te kunnen geven. Hierbij werken wij met de zes ontwerpbouwstenen; texturen, patronen, ruimte, kleuren, lijnen en vormen. Deze ontwerpbouwstenen zijn terug te vinden in ieder interieur, maar of ze goed op elkaar zijn afgestemd, is maar de vraag. Dit vergt enige expertise. Met onze kijk op uw ruimte, kunnen wij de eventuele onevenwichtigheid tussen deze bouwstenen ontdekken en verhelpen.

televisiemeubel modern

De balans in een interieur is belangrijk. Een juiste balans zorgt voor rust en eenheid in uw interieur. Daarbij kan een kleine ingreep in uw interieur al wonderen doen. Een persoonlijke sfeer creëren kunnen de meeste mensen zelf wel, maar de juiste balans in de gekozen stijl/ sfeer vinden, vergt kennis en ervaring.  Eerst maken wij een analyse van uw ruimte. Daarna ondersteunen wij u in het maken van de juiste keuzes om uw interieur helemaal aan te passen aan uw behoeften, wensen en persoonlijke stijl.

Bij verschillende interieurstijlen horen verschillende keuzes. JP Interieur kan met soms slechts kleine aanpassingen het woongenot een stuk aangenamer maken. Denk hierbij aan het vervangen van een meubelstuk of het gebruik van een andere kleur.

Een interieur kan al totaal anders aanvoelen door met verschillende kleuren te werken. Dit kan een kleur op de wand, of op de vloer zijn. Ook door meubelstukken te veranderen van materiaal kan een ruimte een andere sfeer ademen.  Een andere mogelijkheid is om de indeling van de ruimte te veranderen, waardoor uw ruimte effectiever gebruikt wordt en u een andere beleving heeft van uw huis of kantoor. JP Interieur houdt rekening met lichtinval, looplijnen en zichtlijnen in elke ruimte. Zo helpen wij u uw ruimtes optimaal te benutten als het gaat om functionaliteit, stijl en sfeer.

keuken van JP Interieur

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Bent u uw interieur zat? Vindt u dat uw meubilair eigenlijk niet zo goed bij elkaar past en moet er nodig een frisse wind door uw woning waaien? Dan bent u JP Interieur op het juiste adres. Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de wensen en de desbetreffende ruimte in ons op te nemen, zodat we daar een passend advies voor kunnen geven. Wij zien hoogstwaarschijnlijk andere opties in uw woning dan de opties die u zelf bedacht heeft, dus geef uw ruimte de kans! JP Interieur zorgt ervoor dat u zich weer thuis voelt in uw eigen woning of kantoor. Standaard staat niet in ons woordenboek.

Copyright 2024 JPInterieur.nl