Tarieven

JP Interieur zal in het beginstadium een aantal vragen stellen om een goed beeld te krijgen van uw situatie. Hieronder valt ook de vraag wat het te besteden budget is. Weten welke bestedingsruimte er is, kan een hoop tijd schelen bij het maken van een interieurontwerp. Bij JP Interieur is de eerste afspraak altijd kosteloos. Bij een meubelstuk of wat kleinere aanpassingen in uw woning of kantoor, zal er binnen korte tijd een offerte op maat volgen.

Maatwerk kast op zolder

Bij maatwerkmeubelen of kleinere vernieuwingen in huis of kantoor is een uitgebreid ontwerp en plan maken niet nodig. Of u nu een maatwerk meubelstuk wilt laten maken of de gehele renovatie van een ruimte wil laten doen, bij ons kunt u een offerte opvragen. Elke aanvraag behandelen we met dezelfde interesse. Alle passende werkzaamheden willen wij graag uitvoeren.

Bij een interieuradvies of interieurontwerp, ligt het iets anders.  Na het eerste kennismakingsgesprek gaan we kijken of we er beiden een goed gevoel aan over hebben gehouden en of we samen tot een perfect eindresultaat kunnen komen. Een goede samenwerking is immers de basis van een mooi eindresultaat. De wensen van u, de opdrachtgever, staan centraal. Bij JP Interieur is prijs en kwaliteit altijd in verhouding. Met het te besteden budget zullen wij er alles aan doen om daar het meeste uit te kunnen halen.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Voor een totale renovatie kunnen wij, nadat het interieurplan door u goedgekeurd is, een vakkundige aannemer laten komen voor een offerte.

Wij hebben in de loop der jaren zelf een uitgebreid netwerk aan vaklieden opgebouwd waar wij prettig mee samenwerken. Zelf een aannemer of onderaannemers aanschrijven behoort ook tot de opties. Uiteraard is het ook een optie om alleen kan interieurontwerp en -plan af te nemen, waarna u zelf zorgdraagt voor de realisatie.

Van landelijk tot modern en industrieel, JP interieur kan in elke interieurstijl iets voor u betekenen.

Copyright 2024 JPInterieur.nl