Projecten van JP Interieur

Projecten van JP Interieur

Berkenkast

Deze maatkast is van berkenfineer gemaakt. Door de tekening in het hout komt het tot leven!

Wandkast

Deze grote wandkast is voorzien van een geïntegreerde werkplek.

Bedstee

Deze bedstee is onder de schuine kap gemaakt. Zo ontstaat er een logeerruimte zonder een kamer op te offeren.

Thuiswerkplek

Dit kantoor aan huis is gesitueerd op de begane grond in een wat stiller gedeelte van de woonkamer. Het was een mooie uitdaging om de verschillende elementen zoals, bureau, lamp, tekentafel bij elkaar te vinden. De stijl is retro/ modern.

eiken binnendeuren

Deze eiken binnendeuren zijn gemaakt van Europees eikenfineer. Het fineer is kwartiers gezaagd, de tekening heeft dat strepen in plaats van vlammen. Er is gekozen voor een naturel, matte lak om de originele kleur de behouden. De kozijnen zijn weggewerkt achter het stuukwerk, dit geeft een strakke, dus moderne uitstraling. De eiken binnendeuren samen met de ook door ons geplaatste openslaande stalen taatsdeuren, zijn een combinatie die ons goed past. Het staal komt ook weer terug in de handgrepen van de eiken binnendeuren.

kleine inloopkast

Dit is een goed voorbeeld van efficiënt omgaan met de ruimte. Een vloeroppervlak waar je weinig mee kunt, een achter schuifdeuren weggewerkte inloopkast creëren. Er kan verassend veel kleding in!

Wastafelmeubel

Dit wastafelmeubel heeft een strak en modern uiterlijk. Dit past goed bij de grote, witte tegels op de muur. De ronde vorm van de waskommen en spiegel maakt het geheel goed in balans.

Bedstee voor kinderen

Deze bedstee nodigt niet alleen uit om in bed te gaan liggen, maar is ook zeer functioneel qua indeling van de niet zo grote slaapkamer. Rondom het bed zijn open vakken, laden en legplanken en ruimte voor hangkleding. Slaap lekker!

Ladekast

Deze lade/ audiokast heeft een strakke, moderne uitstraling. De lades hebben geen grepen maar de steeds hipper wordende technologie “push to open” . Dit maakt het nog strakker. De uitdaging hierbij was het niveauverschil in de vloer en de wanden die ongelijk lopen. Aangezien het meubel gespoten is, was er weinig ruimte voor herstellen. Alles perfect verlopen!

Copyright 2021 JPInterieur.nl