Projecten van JP Interieur

Projecten van JP Interieur
Maatwerk kast jp interieur
Maatwerk kast jp interieur

Moderne kamerkast met bureau

Stijlvolle keuken

Berkenkast

Deze maatkast is van berkenfineer gemaakt. Door de tekening in het hout komt het tot leven!

Wandkast

Deze grote wandkast is voorzien van een geïntegreerde werkplek.

Maatwerk kast in de kamer

Moderne & praktische bureaukast

Unieke kast met bureau voor in de werkkamer met het werkblad op krukhoogte. Met open vakken van eikenfineer.

eiken binnendeuren

Deze eiken binnendeuren zijn gemaakt van Europees eikenfineer. Het fineer is kwartiers gezaagd, de tekening heeft dat strepen in plaats van vlammen. Er is gekozen voor een naturel, matte lak om de originele kleur de behouden. De kozijnen zijn weggewerkt achter het stuukwerk, dit geeft een strakke, dus moderne uitstraling. De eiken binnendeuren samen met de ook door ons geplaatste openslaande stalen taatsdeuren, zijn een combinatie die ons goed past. Het staal komt ook weer terug in de handgrepen van de eiken binnendeuren.

Knieschotkast voor kleding zolder

Ruimte besparende knieschotkast speciaal voor het goed opbergen van kleding op zolder. De kast is afgewerkt met Webbing paneeldeuren.

Bedstee voor kinderen

Deze bedstee nodigt niet alleen uit om in bed te gaan liggen, maar is ook zeer functioneel qua indeling van de niet zo grote slaapkamer. Rondom het bed zijn open vakken, laden en legplanken en ruimte voor hangkleding. Slaap lekker!

Ladekast

Deze lade/ audiokast heeft een strakke, moderne uitstraling. De lades hebben geen grepen maar de steeds hipper wordende technologie “push to open” . Dit maakt het nog strakker. De uitdaging hierbij was het niveauverschil in de vloer en de wanden die ongelijk lopen. Aangezien het meubel gespoten is, was er weinig ruimte voor herstellen. Alles perfect verlopen!

handgemaakte keuken

Deze keuken is tot in detail op maat gemaakt voor de klant. Alle wensen nemen wij mee en komen samen in een unieke keuken. Zo is deze keuken voorzien van Bosch accentline apparatuur en gebeitste eikenfineer fronten die mat zijn afgelakt. Dekton keukenbladen en matzwarte greep lijsten die horizontaal en verticaal verwerkt. Een bar en eettafel van 3,5 meter lang! De eettafel is een robuuste plaat massief eiken die matzwart is gebeitst. De klant en wijzelf zijn trots op dit project!

Copyright 2024 JPInterieur.nl