Over JP Interieur

JP Interieur is opgericht door Joris Pieter Huisman

“Oorspronkelijk ben ik op het Hout- en Meubileringscollege opgeleid als meubelmaker en interieurbouwer. Op 22-jarige leeftijd besloot ik om zelfstandig te gaan werken, na 2 jaar dienstverband bij een interieurbouwer. De stap naar zelfstandigheid bleek al snel een goede keuze. De opdrachten die ik kreeg begonnen klein, maar werden al snel steeds groter. Ik ben ooit begonnen met het maken en afhangen van (eikenhouten) deuren, architraven, plinten, en radiatorbetimmeringen. Inmiddels renoveren we met JP Interieur gehele ruimten en verdiepingen. Ik heb zoveel plezier gekregen in het creëren van een perfect eindresultaat in samenspraak met de opdrachtgever, dat ik weer de schoolbanken ben ingedoken. Intussen heb ik mijn Hbo-opleiding Interieurontwerper met een 8,3 afgesloten. Dit heeft mij nog meer geïnspireerd om met JP Interieurs door de combinatie van originele ontwerpen met een perfecte technische uitvoering zoveel mogelijk mensen meer woon- en werkplezier te bezorgen.”

Joris Huisman - Naarden

Sinds dec 2019 is JP Interieur gevestigd in Naarden.

Bij JP Interieur komen wij uw project inmeten, maken wij op basis van uw wensen en eisen een origineel plan, èn we zorgen ervoor dat uw visie gerealiseerd wordt. JP Interieur geeft tijdens het proces ruimte voor aanpassingen die van u of van JP Interieur kunnen komen, om zo tot een nog beter eindresultaat te komen. Kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit. Of het nou gaat om een nachtkastje of om een totale metamorfose, JP Interieur is pas tevreden als u dat bent.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Eikenhout is bij ons een geliefd product

Het is qua uitstraling een warm materiaal en door de tekening in het hout oogt het levendig. Het kan gaan om geschaafde, rechte delen, gebruikt voor bijvoorbeeld een deur, vensterbank of kast. Of er kan zelfs een wand mee bekleed worden (foto). Maar ook volledige plakken van een boom waar bij wijze van spreken de schors nog aanzit kunnen wij omtoveren tot een juweeltje (foto 2x) Het gebruik van hout geeft de sfeer vaak een landelijke tint. Deze tint in combinatie met een modern decor (de ruimte zelf) is voor ons een prachtig begin van iets moois.

Echt eikenhout

Moderne landelijke woonkeuken

Moderne stijl

Een andere stijl waarin ons werk uitstekend tot zijn recht komt, is de moderne stijl. De moderne stijl heeft het kenmerk strak. Je vindt binnen deze stijl veel gladde oppervlakken zoals glas, hoogglans panelen en natuursteen. Vaak kom je hier maatwerkmeubelen tegen waarbij er geen ruimte onbenut blijft. Je zult in een huis met een puur moderne stijl geen onnodige versiersels vinden, op wellicht een grote bos bloemen na. Doordat er een serene sfeer wordt gecreëerd staan de meubels op zichzelf. Zo krijgen uw unieke meubelstukken de aandacht die ze verdienen.

Van landelijk tot modern en industrieel, JP interieur kan in elke interieurstijl iets voor u betekenen.

Copyright 2023 JPInterieur.nl