Maatwerk audio of TV meubels

Het tv-meubel ofwel audiomeubel is vaak een meubel dat prominent in de zithoek is gesitueerd en waar de televisie op staat of boven hangt. Er wordt dus de nodige aandacht op het meubel gevestigd. Audiomeubels kunnen op zichzelf staan of aan de muur hangen, maar kunnen ook een verlengde zijn van een ander meubel, bijvoorbeeld een boekenkast. Ook kan het meubel in een nis gemaakt worden. De audiomeubels van tegenwoordig kunnen een stuk kleiner en eenvoudiger zijn dan vroeger. Er hoeft immers niet meer nagedacht worden over het wegwerken van dvd’s of cd’s.

Maatwerk TV Meubel

Past naadloos in het interieur

Bij JP Interieur denken we graag met uw mee over het realiseren en ontwerpen van uw audio/ tv meubel. Rekening houdend met de rest van het meubilair en uw inrichting, neemt JP Interieur de mogelijke opties voor het audiomeubel met u door. Uiteindelijk wordt er samen met u een passende keuze gemaakt.  Wij proberen altijd in ons ontwerp om er een uniek interieurstuk van te maken.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Werk in portefeuille

JP Interieur biedt verfijnd maatwerk met hun vakkenkast, een elegante oplossing voor multifunctionele interieurs. Deze kast combineert opslag met entertainment, met een speciale ruimte voor je televisie en een inbouwplek voor een schilderij, wat een unieke harmonie in je leefruimte creëert. De vakkenkast is volledig afgestemd op jouw wensen, van de afmetingen tot de materialen en afwerking. Dit stelt je in staat om je favoriete kunstwerken tentoon te stellen en tegelijkertijd je entertainmentapparatuur op een discrete manier op te bergen. Met JP Interieur ben je verzekerd van functionaliteit en esthetiek, allemaal op maat gemaakt voor jouw unieke behoeften.

televisiemeubel jp interieur

Wilt u iets anders of unieks in uw huis?

Kijkt u nu toevallig naar uw audiomeubel en denkt u, dit kan mooier of beter passend bij de rest van uw interieur? Aarzel dan niet en laat JP Interieur een ontwerp maken waar u gelukkig van wordt. Simpel of juist heel bijzonder, het is allemaal mogelijk. Televisiekijken of radio luisteren wordt een hele nieuwe beleving!

Copyright 2024 JPInterieur.nl