Maatwerk kledingkast

Als we spreken over kasten in slaapvertrekken gaat het bijna altijd over kasten waar we kleding in opbergen. Maatwerkkledingkasten zijn kasten die precies op maat worden gemaakt om zo efficiënt mogelijk met de ruimte om te gaan, want ruimte in slaapvertrekken is vaak een probleem.

Kledingkast op maat

Bij JP Interieur denken we graag met uw mee over het realiseren en ontwerpen van uw kledingkast. De eerste ontmoeting is altijd kosteloos. Wij hebben altijd ideeën om voor meer ruimte te zorgen voor het opbergen van uw kleding. De diepte, hoogte en breedte van de kast kunnen wij in elke maat realiseren.  Bij maatwerk vormen wij onze kasten naar de ruimte. Met alle omstandigheden wordt rekening gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de breedte van de deuren, zodat je bij het opendraaien van de deuren nog langs de kast kan lopen. Of heeft de kast wellicht schuifdeuren nodig?

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Werk in portefeuille

De slaapkamerdeur kan in sommige situaties worden omgedraaid om zo beter de kamer in te kunnen lopen. Door dit te doen, kunnen we ook nog een extra kastgedeelte kunnen creëren.

Maatwerkkast voor extra ruimte

Maatwerk kast op zolder

Deze kastenwand is in een nis gemaakt met vouwdeuren en ledverlichting in de roedestang, die aan gaat zodra de deuren openschuiven. Een erg gaaf effect!

Deze schuifdeuren zijn in een kast gemaakt die bij gesloten situatie vlak naast elkaar liggen. Normaal lopen ze ieder op een rail voor en achter.

Wilt u iets anders of unieks in uw huis?

Heeft u te weinig kastruimte en wilt u liever geen kleding wegdoen? Dan hebben wij de juiste oplossing voor u. Onze maatwerkkasten hoeven niet per definitie veel duurder te zijn dan kasten met vaste maat die u in de winkel of online bestelt. Maar ze gaan wel precies in uw ruimte passen!

Copyright 2024 JPInterieur.nl