Maatwerk kasten

Wanneer je aan maatwerkmeubelen denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan kasten. Maatwerkkasten zijn bij ons een veelgevraagd product. Maatwerk is dan ook een uitstekende manier om een kast en de ruimte er omheen zo efficiënt mogelijk te benutten. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de ruimte op zolder onder een schuin dak. Dit is vaak een loze ruimte, die echter uitstekend benut kan worden door een kast op maat te laten bouwen. Deze kasten kunnen uiteraard geheel naar uw wens in elke interieurstijl gemaakt worden. Wij kunnen de kasten zelfs geheel in dezelfde stijl maken als uw reeds bestaande kast of keuken uit uw interieur. Op deze manier kunt u behouden waar u in uw interieur van houdt en van geniet, maar creëert u tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om juist een geheel nieuwe stijl in uw huis op te nemen.

vakkenkast

Elk soort kast

Een unieke, handgemaakte kast kan een echte eyecatcher zijn in uw ruimte. Een ontwerp van JP Interieur, uw eigen ontwerp realiseren of een kast namaken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Elke soort kast kunnen wij ontwerpen en realiseren; kledingkasten, boekenkasten, buffetkasten of een dressoirmeubel.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Uniek meubelstuk

Bij JP Interieur moet u zijn voor het ontwerp en de realisatie van uw kast. De eerste ontmoeting is altijd kosteloos. Vanuit onze ervaring kunnen wij u meerder opties voor diverse kasten adviseren. Uiteraard kunnen wij u ook reeds gemaakte kasten laten zien, zodat u voorbeelden voor ogen heeft. Wij maken graag een kast voor u die net even anders is. Een uniek meubelstuk geeft een ruimte tenslotte iets bijzonders. Ook uw eigen ontwerp kunnen wij realiseren. Heeft u liever een standaard kast? Uiteraard behoren standaard kasten ook tot onze ontwerpen.

Maatwerk wandkast

Maatwerk blokken kast

Werk in portefeuille

Wij kregen de opdracht om een unieke kast in de keuken te bedenken en maken. Uitgangspunt was hierbij dat de kast geen standaard vorm zou hebben, en echt zou moeten opvallen in de keuken. Voor JP Interieur zijn dit leuke opdrachten. Bij deze kast is de vorm geheel anders dan je zou verwachten. Het mooie aan deze kast is dat hij oneindig te vergroten is. Onlangs zijn hier twee blokken en twee deuren bij gemaakt. Dit zullen niet de laatste zijn. De opstapeling van de blokken kan voortdurend worden veranderd. Als de blokken van elkaar staan, ontstaat er weer een open vak.

Wilt u iets anders of unieks in uw huis?

Kijkt u nu toevallig naar uw audiomeubel en denkt u, dit kan mooier of beter passend bij de rest van uw interieur? Aarzel dan niet en laat JP Interieur een ontwerp maken waar u gelukkig van wordt. Simpel of juist heel bijzonder, het is allemaal mogelijk. Televisiekijken of radio luisteren wordt een hele nieuwe beleving!

Copyright 2024 JPInterieur.nl