Maatwerk inloopkast

Wie droom er niet van een inloopkast, ofwel een walk- in closet? Je deur openen en rondom kledingkasten zien. Aparte laden voor schoenen, laarzen, riemen en sieraden. Ledverlichting in de roeden of mooi weggewerkt in de legplanken, die aanspringt zodra je binnen komt lopen. Er is heel veel mogelijk om van een inloopkast een hele fijne ruimte te maken waar je je op je gemak kunt om- of aankleden. Dit is heel goed mogelijk zonder kastdeuren, zodat je in één oogopslag ziet waar je favoriete kledingstukken hangen of liggen. Een inloopkast wordt gezien als luxe omdat je er (vaak) een slaapkamer voor moet opofferen. Zodra een kind het huis uit gaat tijdens de studie of op zichzelf gaat wonen, kan dit een uitgelezen moment zijn om uw droom van een inloopkast te realiseren.

Bij JP Interieur denken we graag met uw mee over het realiseren en ontwerpen van uw inloopkast. De eerste ontmoeting is altijd kosteloos. JP Interieur maakt de inloopkast precies zoals u zich deze voorstelt en geeft u hierbij praktische adviezen. Dankzij onze ervaring weten wij precies waar we op moeten letten.  Mocht u desondanks tussentijds aanpassingen wensen, dan is dat vaak geen probleem. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever ineens beter begrijpt wat hij of zij wil als we al begonnen zijn met plaatsen.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Werk in portefeuille

Een voorbeeld van een inloopkast gemaakt door JP Interieur (foto). Nog iedere keer wanneer wij haar treffen, vertelt de eigenaresse hoe gelukkig ze is, iedere keer dat ze de kamer binnenloopt. Puilt uw kleding uit de kast, is weggooien geen optie en heeft u een kamer vrij? Dan kan JP Interieur daar een overzichtelijke geordende inloopkast van maken. Een ware kledingwinkel in huis met alleen maar zelf uitgezochte kleding, dat is wat een inloopkast kan zijn.

Maatwerk kast jp interieur

Wilt u iets anders of unieks in uw huis?

Een inloopkast kan zelfs zoveel ruimte bieden dat bijvoorbeeld uw partner ook zijn of haar kleding er kwijt kan. Zo kan de grote kledingkast van de slaapkamer worden verwijderd. Daar ontstaat dan weer meer ruimte voor bijvoorbeeld een wat kleinere kast voor sport- of vrijetijdskleding, of voor een ander meubelstuk.

Copyright 2023 JPInterieur.nl