Maatwerk badkamermeubel

Een badkamermeubel is een meubel dat doorgaans door het hele gezin wordt gebruikt.  Er zijn diverse mogelijkheden in de vormgeving van badkamermeubelen. Deze variëren van ladekast tot een massieve houten plank.  Of een enkele of dubbele kraan gewenst is, hangt af van het aantal personen in uw huishouden en de ruimte die ervoor beschikbaar is. Een bestaande wastafel of wastafelblad hergebruiken behoort ook tot de mogelijkheden. JP Interieur kan er een kast naar wens onder maken.

badkamermeubel interieur

Bij JP Interieur denken we graag met uw mee over het ontwerpen en realiseren van uw badkamermeubel. De eerste ontmoeting is altijd kosteloos. JP Interieur beoordeelt de ruimte waar het badkamermeubel ingemeten en geplaatst zal worden. Eerst brengen we uw wensen en eisen goed in kaart. Daarna doen we u een voorstel op basis van uw specifieke situatie.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Werk in portefeuille

Een badkamermeubel in een hele kleine doucheruimte. Dit meubel is gemaakt van berkenfineer. Het is licht van kleur en er zit een mooie tekening in het hout. In plaats van een meubel, enkel een blad met waskommen erop. Hier hebben wij gekozen voor een eikenhout. In de nis is opbergruimte gecreëerd, ook gemaakt van eikenhout. Deze combinatie met de Portugese tegels vinden wij zeer fraai. Ook op dit blad zit een mooie tekening. Dit brengt sfeer en warmte in een vaak toch wat steriele badkamer.

Maatwerk badkamermeubel

Wilt u iets anders of unieks in uw huis?

Kan uw badkamer een nieuwe uitstraling gebruiken en heeft u geen zin in een hele verbouwing? Wellicht kan enkel een nieuw badkamermeubel al voor een hele verandering zorgen. Te weinig ruimte in de badkamer doordat er veel mensen gebruik van moeten maken? Wellicht hebben wij de oplossing. Wij komen vrijblijvend kijken en komen met een passend voorstel.

Copyright 2023 JPInterieur.nl