Maatwerk badkamermeubel

Een badkamermeubel is een veelgebruikt meubelstuk in huis, dat diverse vormgevingsmogelijkheden biedt, van praktische ladekasten tot robuuste houten planken. De keuze voor een enkele of dubbele kraan hangt af van het aantal gezinsleden en de beschikbare ruimte.

Het is ook mogelijk om een bestaande wastafel of wastafelblad te hergebruiken bij het ontwerpen van uw badkamermeubel. Daarnaast kan een onderkast worden toegevoegd voor extra opbergruimte, waardoor uw badkamer niet alleen functioneel maar ook stijlvol wordt ingericht.

badkamermeubel interieur

Laat uw meubels voor in de badkamer ontwerpen

Bij JP Interieur staan we klaar om samen met u uw ideale badkamermeubel te ontwerpen en realiseren. Onze eerste kennismaking is kosteloos.

We beginnen met een grondige beoordeling van de ruimte waar het badkamermeubel gemeten en geplaatst zal worden. Daarnaast brengen we nauwkeurig uw wensen en eisen in kaart om een voorstel te presenteren dat perfect aansluit bij uw specifieke situatie.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Werk in portefeuille

Een badkamermeubel in een hele kleine doucheruimte. Dit meubel is gemaakt van berkenfineer. Het is licht van kleur en er zit een mooie tekening in het hout. In plaats van een meubel, enkel een blad met waskommen erop. Hier hebben wij gekozen voor een eikenhout. In de nis is opbergruimte gecreƫerd, ook gemaakt van eikenhout. Deze combinatie met de Portugese tegels vinden wij zeer fraai. Ook op dit blad zit een mooie tekening. Dit brengt sfeer en warmte in een vaak toch wat steriele badkamer.

Maatwerk badkamermeubel

Wilt u iets anders of unieks in uw huis?

Kan uw badkamer een nieuwe uitstraling gebruiken en heeft u geen zin in een hele verbouwing? Wellicht kan enkel een nieuw badkamermeubel al voor een hele verandering zorgen. Te weinig ruimte in de badkamer doordat er veel mensen gebruik van moeten maken? Wellicht hebben wij de oplossing. Wij komen vrijblijvend kijken en komen met een passend voorstel.

Copyright 2024 JPInterieur.nl