Bekijk de maatwerk meubelen: praktisch én stijlvol

Combineer praktisch met design door te kiezen voor een maatwerk meubel. Uw nieuwe meubel past naadloos in het interieur en biedt ook nog eens precies de ruimte die u of uw familie nodig heeft. Hieronder ziet u enkele maatwerk meubelen die JP Interieur voor andere opdrachtgevers hebben ontworpen en ontwikkeld. Heeft u andere wensen of vragen? Neem dan contact op.

Maatwerkkasten

Maatwerk kasten zijn bij ons een veelgevraagd product. Maatwerk is dan ook een uitstekende manier om een kast en de ruimte er omheen zo efficiënt mogelijk te benutten. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de ruimte op zolder onder een schuin dak.
Bekijk de maatwerkkasten

Maatwerk TV-meubels

Het tv-meubel ofwel audiomeubel is vaak een meubel dat prominent in de zithoek is gesitueerd en waar de televisie op staat of boven hangt. Er wordt dus de nodige aandacht op het meubel gevestigd.
Bekijk de maatwerk TV-meubels

televisiemeubel modern

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Maatwerk kasten van JP Interieur

Maatwerk kledingkast

Maatwerkkledingkasten zijn kasten die precies op maat worden gemaakt om zo efficiënt mogelijk met de ruimte om te gaan, want ruimte in slaapvertrekken is vaak een probleem.
Bekijk de maatwerk kledingkast

Maatwerk inloopkasten

Aparte laden voor schoenen, laarzen, riemen en sieraden. Ledverlichting in de roeden of mooi weggewerkt in de legplanken, die aanspringt zodra je binnen komt lopen.
Bekijk de inloopkasten

Een maatwerk inloopkast

badkamermeubel interieur

Maatwerk badkamermeubels

Van ladekast tot een massieve houten plank welke beschikt over een enkele of dubbele kraan. Vrijwel alles is mogelijk. Een maatwerk badkamermeubel maakt uw badkamer helemaal af en zorg voor meer gebruiksgemak.
Bekijk de maatwerk badkamermeubels

Wilt u iets anders of unieks in uw huis?

Kan uw badkamer een nieuwe uitstraling gebruiken en heeft u geen zin in een hele verbouwing? Wellicht kan enkel een nieuw badkamermeubel al voor een hele verandering zorgen. Te weinig ruimte in de badkamer doordat er veel mensen gebruik van moeten maken? Wellicht hebben wij de oplossing. Wij komen vrijblijvend kijken en komen met een passend voorstel.

Copyright 2024 JPInterieur.nl