Interieurontwerp

Een interieurontwerper is een specialist op het gebied van logistieke en decoratieve vormgeving van een woning, kantoor of winkel.  Een interieur bestaat uit 2 hoofdgroepen: het decor en de stukken. De woorden zeggen het al. Het decor zijn de vaste onderdelen zoals de vloer, wanden, plafonds en de raamkozijnen. De stukken zijn de losse elementen, zoals bijvoorbeeld in een woonkamer; tafel, stoelen en een bank. Het is in een interieurontwerp van belang dat beide groepen in balans zijn en beide groepen bij elkaar passen. Om dit goed op elkaar af te stemmen, vergt enige ervaring. Een goed interieurontwerp begint altijd bij de leefstijl en de wensen van de gebruiker.

JP Interieur ontwerp

JP Interieur is gespecialiseerd in het opnieuw indelen van plattegronden, ruimten en ontwerpen van interieurs. Door onze creatieve kijk op de mogelijkheden van uw woning of kantoor en ons luisterend oor voor uw wensen, kunnen wij een perfect passend plan maken en realiseren of laten realiseren. In het interieurontwerp dat wij voor u maken, staan uw persoonlijkheid, smaak en leefstijl altijd centraal. Ons streven is dan ook het terugbrengen van uw woongenot en om een bijzonder en uniek eindresultaat af te leveren. In het geval van werkruimten zoals kantoren kan de productiviteit zelfs toenemen doordat het vernieuwde interieur rust en eenheid uitstraalt.

Bij het indelen van plattegronden wordt gekeken naar de functies van de ruimten. Een aanbouw of serre kan hierbij helpen. Van bijvoorbeeld de slaapvertrekken is ons uitgangpunt zo economisch mogelijk de verdieping benutten. Op deze verdieping is ruimte vaak schaars. Dit kan betekenen dat we het grondig aanpakken door met een schone lei te beginnen en elke ruimte opnieuw in te tekenen. Maar ook door kleine aanpassingen kan een verdieping beter benut worden, bijvoorbeeld door het veranderen van de draairichting van een deur.

Interieur problemen in bestaande ruimten

Door middel van een analyse van de ruimte gecombineerd met input van de opdrachtgever, sporen wij de interieur problemen in bestaande ruimten op. We verhelpen deze problemen door creatieve en uitvoerbare concepten te bedenken. Wij ondersteunen u bij het maken van geschikte keuzes, gebaseerd op een heldere analyse van de beschikbare ruimte, in combinatie met uw wensen en uw smaak.

Heeft u wel eens gedacht aan andere indeling van uw begane grond of eerste verdieping? Voldoen uw kamers niet meer aan de huidige eisen? Denkt u aan een andere benutting van omdat bijvoorbeeld uw kinderen het huis uit zijn? Wij ontwerpen uw verdieping weer tot heerlijke ruimte die perfect aansluit op uw wooneisen. Neem geheel vrijblijvend contact op.

Alle elementen worden uitgelicht

Mochten wij een interieurontwerp voor uw woonkamer of andere ruimte maken, dan maken wij een ontwerp voor alle elementen waar we mee aan de slag gaan. Het realiseren van de gemaakte ontwerpen kunnen wij grotendeels zelf uitvoeren. Of het nu gaat om de maatwerk meubelen of de kleine bouwtechnische ingrepen. Bij grotere verbouwingen richten wij ons op het ontwerp en het maatwerk van het interieur.

Wij onderhouden het contact met de aannemer om ervoor zorgen dat de bedachte details juist worden uitgevoerd. Zo heeft u er verder geen omkijken naar.

televisiemeubel modern
keuken van JP Interieur

Verbouwen

Gaat u een verbouwing tegemoet omdat de ruimtes niet meer voldoen aan de huidige functies? Heeft u een huis gekocht, of heeft u een huis op het oog dat flink verbouwd gaat worden? Dan is dit bij uitstek het moment om JP Interieur in te schakelen. Een huis goed verbouwen doet u tenslotte maar één keer. Wij denken met uw mee en geven uw woonwensen vorm. Uiteraard bieden we u vooraf verschillende opties die aansluiten bij uw wensen, zodat u zelf de uiteindelijke keuze kunt maken voor het ontwerp van uw ruimtes zoals die het beste bij u past.

Neem contact met ons op en wij voeren graag een verkennend gesprek over de diverse opties die u heeft. Geef uw woning de kans en laat JP Interieur zich verdiepen in de onvermoede mogelijkheden die uw huis in zich heeft.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek ontwerp.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een uniek en hoogwaardig ontwerp. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Alle soorten maatwerk kasten

JP Interieur is dé specialist in maatwerk kasten die perfect aansluiten bij jouw wensen en interieur. Met ongeëvenaard vakmanschap creëert JP Interieur unieke opbergoplossingen die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. Of het nu gaat om inloopkasten, boekenkasten, dressoirs of keukenkasten, Wij staan klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken. Met oog voor detail en hoogwaardige materialen leveren we kasten die naadloos passen bij de stijl en ruimte van jouw huis. Bij JP Interieur draait alles om het verwezenlijken van jouw visie en het creëren van een opgeruimde, stijlvolle leefomgeving.

Copyright 2024 JPInterieur.nl