Binnendeuren

De entree van een ruimte is de eerste kennismaking met de sfeer en stijl die de ruimte moet uitstralen. De juiste deur kan uw kamers dan ook precies de juiste touch geven waar u naar op zoek bent. Bovendien ziet een goede deur er niet alleen mooi uit, het is een belangrijk functioneel object in het behouden van warmte, beschermen tegen onwenselijke geluiden en het tegengaan van tocht in huis.

Maatwerkkast voor extra ruimte

JP Interieur verzorgt al het maatwerk voor uw binnendeuren. Massieve eiken deuren, fineerdeuren, paneeldeuren, HPL deuren, opgeklampte deuren, kozijnloze deuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het keren van de draairichting van de deur, kan een ingreep zijn die uw ruimte een andere uitstraling en functionaliteit kan geven.

Deel uw idee of schets. Samen komen we tot een uniek maatwerk meubel.

Samen wordt er gekeken of uw idee en/of ontwerp verder verbeterd kan worden met als belangrijkste doel een praktisch, solide en design maatwerk meubel van hoogwaardige kwaliteit. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Maatwerk TV Meubel

Maatwerk TV Meubel

Wilt u iets anders of unieks in uw huis?

Bent u tevreden over de functionaliteit van de ruimtes in uw huis of kantoor, maar bent u op zoek naar een andere look en feel? Het zou zo maar kunnen dat het vervangen van uw binnendeuren het effect oplevert waar u naar op zoek bent. Denk hierbij ook aan het vervangen van de architraven. Dit zijn de de lijsten rondom de deuren en kunnen de deuren een extra uitstraling geven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woning of kantoor met ons door te nemen.

Copyright 2023 JPInterieur.nl